Blog

Canon error 01: Communicatie tussen camera en lens is foutief.Reinig lenscontacten. Canon reparatie

Canon error 01: communicatie tussen camera en lens is…

Indien u de Canon error 01 melding krijgt kunt u als eerste proberen om de contacten van de lens te reinigen. De contacten zijn hieronder op de foto aangegeven. Als de lenscontacten echt vuil zijn is de fout hiermee opgelost.

Lenzen waarbij deze fout vaak voorkomt:
– Canon 17-85 diafragma reparatie prijs: 79,- incl btw
– Canon 24-105 diafragma reparatie prijs: 149,- incl btw

Canon error 01
Canon error 01

Echter in veel gevallen is de oorzaak van deze fout niet de vervuiling van de lenscontacten maar een onderbreking in de fpc (flexible circuit board) die de diafragma aanstuurt.

Dat deze lenzen vaak deze fout vertonen wil niet automatisch zeggen dat het slechte lenzen zijn. Integendeel. Iedere lens van welk merk of type dan ook is anders gebouwd. En daardoor heeft iedere lens ook zijn sterke maar helaas ook zijn zwakkere plekken. Na de reparatie ontvangt u van ons 1 jaar garantie op de reparatie.

lees verder
Geen categorie

Sigma reparatie diafragma aansturing error 01

Sigma lens reparatie
Sigma lens reparatie

Sigma 18-250 diafragma reparatie error 01.

Bezig met een Sigma 18-250 reparatie. Het diafragma gaat niet meer open en dicht. De elektronische aansturing heeft een onderbreking en daardoor stuurt deze het diafragma niet correct aan en moet vervangen worden.

Bovenstaande foto ziet u een complete demontage van een sigma 18-250 lens.

Reparatieprijs:  € 95 incl btw.

Geen categorie

Camera Display Reparatie

Camera Display Reparatie. Is uw Canon display defect of Nikon display defect van uw speigelreflex camera? En moet deze vervangen worden? Hieronder een overzicht van onze vaste reparatieprijzen voor het vervangen van het defecte display.

Lees verder
Canon sluiter vervangen Canon reparatie

Canon sluiter vervangen

Canon sluiter vervangen – Snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen!

is uw Canon sluiter defect en dient uw Canon sluiter vervangen te worden? Wij kunnen u deze reparatie snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen uitvoeren.

Canon sluiter vervangen
Canon sluiter vervangen
lees verder