Camera reiniging

Camera reiniging

Heeft u ook wel eens last van vuil op sensor camera? Of heeft u uw camera gebruikt tijdens niet alledaagse omstandigheden, zoals vochtige, stoffige of zanderige omgevingen. Laat uw spiegelreflex camera dan professioneel bij ons reinigen en vraag voor een camera onderhoudsbeurt.

Tijdens het wisselen van lenzen en zelfs als u nooit van lenzen wisselt, kan er namelijk stof op de CCD reinigingssensor terecht komen. Dit gebeurt zelfs ook bij ingebouwde Antidust Systemen. Deze stofjes verschijnen dan als vlekjes op uw foto´s. Meestal zijn de vlekjes goed te zien bij licht en egale vlakken, zoals bijvoorbeeld een blauwe lucht.
Elke spiegelreflex camera heeft, afhankelijk van het gebruik, om de zoveel tijd, een reiniging nodig om toekomstige problemen voor te zijn.

Hieronder  is het verschil te zien tussen een vuile en een schone sensor.

Camera reiniging

Camera reiniging

Camera reiniging

Camera reiniging

Let op ! Het gebeurt regelmatig dat klanten zelf geprobeerd hebben de CCD te reinigen. Dit kan ernstige krassen en vlekken veroorzaken op de sensor of zelfs onderdelen beschadigen.

 

 

 

 

 

Spiegelreflex reinigen kosten?

Standaard sensorreiniging€ 45,- 

  • Sensorreiniging inclusief voor/na foto
  • Camera klicks (genomen foto´s) worden uitgelezen

Luxe sensorreiniging€ 65,-

  • Sensorreiniging inclusief voor/na foto
  • Spiegel en spiegelhuis reiniging
  • Zoeker reiniging (zo goed als mogelijk)
  • Reiniging van de behuizing van camerabody en 1 lens
  • Antistatische behandeling om toekomstige vervuiling tegen te houden
  • Firmware (software op camera) update
  • Camera klicks (genomen foto´s) worden uitgelezen
  • Algemene systeem controle van camerabody en 1 lens

Sensorreinigingsabonnement 5 x € 35,- (ipv € 45,-)

Heeft u meerdere camera’s of regelmatig een sensorreiniging nodig voor uw camera dan heeft u voordeel met ons sensorreinigingsabonnement. Een abonnement van 5 sensorreinigingen met een kortingstarief.

Wanneer uw camera bij ons een luxe sensorreiniging heeft gehad zijn uw camera en lens weer helemaal klaar voor het maken van perfect heldere foto’s !

Camera lens reiniging

vaak vormt er zich stof en vuil onder de frontlens. Het lijkt alsof deze stofjes de vlekken op uw foto’s veroorzaken. In 99% van de gevallen is dit niet zo en bent u met een camera sensor reiniging geholpen.

 Camera reinigingsset, Lens schoonmaakset

Voor het reinigen van uw camera en lenzen hebben wij een standaardset samengesteld. Deze kunt u niet gebruiken voor uw ccd of sensor te reinigen maar wel voor uw camera body schoonmaken, display en voor uw optische beglazing van uw lenzen.

de reinigingset is te koop in onze webshop