Canon camera reparatie

Camera Display Reparatie

Camera Display Reparatie. Is jouw Canon display of Nikon display defect van uw spiegelreflex camera? En moet deze vervangen worden? Hieronder een overzicht van onze vaste reparatieprijzen voor het vervangen van het defecte display.

Camera Display Reparatie
Camera Display Reparatie

Wij hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende en veelgebruikte typen spiegelreflex camera’s die wij dagelijks repareren. Van deze typen hebben wij de onderdelen meestal op voorraad en bieden wij hiervoor ook vaste reparatie prijzen aan.

Van alle overige typen camera’s maken wij pas een prijsopgave indien de camera bij ons is. Wij krijgen dagelijks prijsaanvragen binnen maar het is voor ons onmogelijk om vooraf een indicatieprijs op te geven en deze aanvragen allen apart uit te zoeken en te behandelen. Er zijn veel verschillende camera merken en typen met veel verschillende soorten displays. Daarbij komen er om de paar maanden nieuwe typen camera’s uit. Door het verschil in soorten displays per type camera en het grote verschil in montage van deze displays kunnen de prijzen nogal eens variëren. Dus alle overige merken en typen graag eerst naar ons brengen of opsturen dan maken wij je graag een prijsopgave.

Kijk of jouw type camera wel bij onze reparatieprijzen staat.

Je kunt je toestel naar ons brengen of opsturen ter reparatie met het reparatie opstuur formulier.

Wil je zelf aan de slag met het vervangen van jouw display? Kijk dan eens op www.camera-onderdelen.com of je een display kunt bestellen voor jouw type camera.