Camera Display Reparatie

Camera Display Reparatie. Is uw Canon display defect of Nikon display defect van uw speigelreflex camera? En moet deze vervangen worden? Hieronder een overzicht van onze vaste reparatieprijzen voor het vervangen van het defecte display.

Wij hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende en veelgebruikte typen spiegelreflex camera’s die wij dagelijks repareren. Van deze typen hebben wij de onderdelen meestal op voorraad en hebben wij dan ook vaste reparatie prijzen kunnen maken.

Van alle overige typen camera’s maken wij graag een prijsopgave indien de camera bij ons binnen is. Wij krijgen dagelijks prijsaanvragen binnen maar het is voor ons onmogelijk om een indicatieprijs te geven en deze aanvragen allen apart uit te zoeken en te behandelen. Er zijn veel verschillende camera merken en typen met veel verschillende soorten displays. Daarbij komen er om de paar maanden nieuwe typen camera’s uit. Door het verschil in soorten displays per type camera en het grote verschil in montage van deze displays kunnen de prijzen nogal eens variëren. Dus alle overige merken en typen graag eerst bij ons binnen brengen of naar ons opsturen dan maken wij u graag een prijsopgave.

Kijk of uw type camera bij onze reparatieprijzen staan.

U kunt uw toestel bij ons binnen brengen ter reparatie of uw toestel opsturen naar ons met het reparatie opstuur formulier.

Wilt u zelf aan de slag met het vervangen van uw display? Kijk dan eens www.camera-onderdelen.com of u een display kunt bestellen voor uw type camera.