Camera Reparatie Blog

Canon error 01: Communicatie tussen camera en lens is foutief.Reinig lenscontacten. Geen categorie

Canon error 01: communicatie tussen camera en lens is…

Indien je een Canon error 01 melding krijgt kun je als eerste proberen om de contacten van de lens te reinigen. De contacten zijn hieronder op de foto aangegeven. Als de lenscontacten echt vuil zijn is de fout hiermee opgelost.

Lenzen waarbij deze fout vaak voorkomt:
– Canon 17-85 diafragma reparatie prijs: 95,- incl btw
– Canon 24-105 diafragma reparatie prijs: 175,- incl btw
– Canon 24-70 versie 1 diafragma reparatie prijs: 175,- incl btw
– Canon 24-70 versie 2 diafragma reparatie prijs: 225,- incl btw

Canon error 01

Echter in veel gevallen is de oorzaak van deze fout niet de vervuiling van de lenscontacten maar een onderbreking in de fpc (flexible circuit board) die het diafragma aanstuurt.

Dat deze lenzen vaak deze fout vertonen wil niet automatisch zeggen dat het slechte lenzen zijn. Integendeel. Iedere lens ongeacht merk of type is anders gebouwd. En daardoor heeft iedere lens ook zijn sterke maar helaas ook zijn zwakkere plekken. Na de reparatie ontvang je van ons 1 jaar garantie op de reparatie.

lees verder

Canon

Canon lens reparatie

Canon lens reparatie
Canon lens reparatie

Is jouw Canon lens defect?

Krijg je een foutmelding met je Canon lens? Heb je het gevoel dat je Canon lens niet helemaal scherp is? Of wil je jouw Canon lens een controle laten geven? Dan is je lens bij onze Canon reparateurs in goede handen. Wij proberen je voor al jouw defecte Canon apparatuur een goede reparatie aan te bieden zodat je camera weer tip-top in orde is.

Onze Canon lens reparatie service prijzen:

We hebben voor een aantal Canon lens reparaties een aantal reparatieprijzen op onze website staan. Deze kun je hier bekijken. Bijvoorbeeld voor bepaalde types zoals de Canon 24-105 of de Canon 24-70 hebben we voor een diafragmasturing reparatie (error 01 foutmelding) vaste reparatieprijzen.

Lees meer “Canon lens reparatie”
Canon camera reparatie Geen categorie

Sony fotocamera reparatie

Sony camera reparatie service

Jouw Sony fotocamera is defect! Dat is altijd erg vervelend. Meestal net op het moment dat je de camera wil gebruiken. Wij proberen voor al jouw defecte Sony camera’s en Sony objectieven een goede reparatie aan te bieden zodat je Sony camera’s en Sony lenzen weer tip-top in orde zijn.

Sony camera reparatie
Sony camera reparatie

Is uw Sony camera of Sony lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van uw defecte Sony camera apparatuur. Of je nou een digitale camera DSLR, Compact camera, flitser, lens of Mirrorless Camera hebt, Wij proberen jouw defecte Sony apparaat weer tip top in orde te krijgen.

Specialisten in het repareren van uw Sony foto camera apparatuur

Al meer dan 40 jaar onderhouden we voor onze klanten hun kostbare Sony Camera’s en lenzen. Van reparaties van Sony objectieven tot de nieuwste reparaties aan Sony ilce digitale mirrorless camera’s. Je kunt bij ons terecht voor alle type Sony foto- en video apparatuur.

Lees meer “Sony fotocamera reparatie”
Canon 28-300 reparatie

Canon 28-300 reparatie

Canon 28-300 reparatie
Canon 28-300 reparatie (Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM)

Canon 28-300 defect? veel voorkomende fouten

Canon 28-300 reparatie. Veel voorkomende foutmelding bij de Canon 28-300 is de foutmelding error 01. Deze foutmelding kan in tegenstelling tot de meeste andere lenzen meerdere oorzaken hebben. Zowel de stabilisatie alsook de diafragma kunnen deze fout naar voren brengen. We maken altijd een prijsopgave voor deze lens omdat de oorzaken dus kunnen verschillen. Ook zoomproblemen bij de Canon 28-300 komen vaak voor door bijvoorbeeld val of stootschade.

Lees meer “Canon 28-300 reparatie”
Canon camera reparatie Canon

Canon camera reparatie

Canon camera reparatie service

Jouw Canon fotocamera is defect! Dat is altijd erg vervelend. Meestal net op het moment dat je de camera wil gebruiken. Wij proberen voor al jouw defecte Canon apparatuur een goede reparatie aan te bieden zodat je camera weer tip-top in orde is.

Canon camera reparatie
Canon camera reparatie

Is uw Canon camera of Canon lens defect? En ben je op zoek naar een reparateur?

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van uw defecte Canon camera apparatuur. Of je nou een digitale camera DSLR, Compact camera, flitser, lens of Mirrorless Camera hebt, Wij proberen jouw defecte Canon apparaat weer tip top in orde te krijgen.

Specialisten in het repareren van uw Canon apparatuur

Al meer dan 40 jaar onderhouden we voor onze klanten hun kostbare Canon Camera’s en lenzen. Van ‘oude’ analoge camera’s tot de nieuwste Canon digitale mirrorless camera’s. Je kunt bij ons terecht voor alle type Canon foto- en video apparatuur.

Lees meer “Canon camera reparatie”
Geen categorie

Film en Dia digitaliseren

Film en Dia digitaliseren

Film & Dia digitaliseren

De vraag waarom je cassettes zoals hi8 films moet digitaliseren is makkelijk te beantwoorden. Hoe langer een cassette ligt hoe meer de kwaliteit van de cassette achteruit gaat door bijvoorbeeld hitte, koude, stof en vochtigheid.

Met onze jarenlange ervaring met het digitaliseren van cassettes helpen wij je om jouw oude films op een modern opslagmedium te zetten zodat je weer optimaal kan genieten met familie en vrienden van je oude herinneringen.


Omdat het meestal analoge films zijn treedt er door de jaren heen kwaliteitsverlies op. Door het digitaliseren van jouw films is dit verleden tijd. De kwaliteit die nu digitaal gemaakt wordt kun je zonder kwaliteitsverlies onbeperkt kopiëren.

Lees meer “Film en Dia digitaliseren”

Geen categorie

Sigma lens reparatie diafragma aansturing error 01

Sigma lens reparatie
Sigma lens reparatie

Sigma lens reparatie error 01.

Bezig met een Sigma 18-250 reparatie. Het diafragma gaat niet meer open en dicht. De elektronische aansturing heeft een onderbreking en daardoor stuurt deze het diafragma niet correct aan en moet vervangen worden.

Bovenstaande foto zie je een complete demontage van een sigma 18-250 lens.

Reparatieprijs:  € 95 incl btw.

Is uw Sigma lens defect?

Sigma lenzen zijn al jarenlang een begrip in de fotografielenzen. Sigma maakt al jarenlang kwaliteitslenzen voor alle grote merken.
Heeft u uw Sigma lens laten vallen of heeft u een ander probleem met uw Sigma lens? Geen nood. Wij herstellen jouw Sigma lenzen weer zodat je weer kunt genieten van haarscherpe foto’s.
Wij repareren alle Sigma lenzen zoals de Sigma Sports serie en de C serie.Canon camera reparatie Geen categorie

Camera Display Reparatie

Camera Display Reparatie. Is jouw Canon display of Nikon display defect van uw spiegelreflex camera? En moet deze vervangen worden? Hieronder een overzicht van onze vaste reparatieprijzen voor het vervangen van het defecte display.

Camera Display Reparatie
Camera Display Reparatie
Lees verder
Canon sluiter vervangen Geen categorie

canon sluiter vervangen error 20

Canon sluiter vervangen error 20 – Snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen!

Canon sluiter vervangen : Error 20: Er is een mechanische fout opgetreden duidt vaak op een defecte sluiter.

Is je Canon sluiter defect en dient deze Canon sluiter vernieuwd te worden? Wij kunnen deze reparatie snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen uitvoeren.

canon sluiter vervangen error 20

 

Canon sluiter vervangen

lees verder