Film en Dia digitaliseren

Film en Dia digitaliseren

Film & Dia digitaliseren

De vraag waarom je cassettes zoals hi8 films moet digitaliseren is makkelijk te beantwoorden. Hoe langer een cassette ligt hoe meer de kwaliteit van de cassette achteruit gaat door bijvoorbeeld hitte, koude, stof en vochtigheid.

Met onze jarenlange ervaring met het digitaliseren van cassettes helpen wij je om jouw oude films op een modern opslagmedium te zetten zodat je weer optimaal kan genieten met familie en vrienden van je oude herinneringen.


Omdat het meestal analoge films zijn treedt er door de jaren heen kwaliteitsverlies op. Door het digitaliseren van jouw films is dit verleden tijd. De kwaliteit die nu digitaal gemaakt wordt kun je zonder kwaliteitsverlies onbeperkt kopiëren.

Zodra het gedigitaliseerd is heb je de keuze om de films als MP4 op een externe harde schijf of indien het niet teveel uren aan film zijn op een USB stick te zetten. 


Dia’s worden automatisch gescand en verbeterd.

Kijk hier voor onze prijslijst of breng de spullen gewoon even langs voor een vrijblijvende offerte. Of meld jouw opdracht hier aan en stuur de spullen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *